Vacature senior Coordinator – CLOSED

Stichting RUW is op zoek naar een enthousiaste senior coordinator voor o.a. de organisatie van onze activiteiten! Stichting RUW is een kritische studentenorganisatie die studenten en afgestudeerden de mogelijkheid biedt om zich te verdiepen in de problematiek van actuele ontwikkelingen omtrent landbouw, natuur- en waterbeheer, agribusiness en voeding. Hiertoe organiseren we allerlei inspirerende activiteiten over actuele onderwerpen, zoals voedselzekerheid, virtueel water, en zoonoses.

Als Senior Coordinator ben je onder andere verantwoordelijk voor het initieren en coordineren van de organisatie van activiteiten en het aansturen van Junior Coordinatoren. Geintereseerd?!

Klik hier voor een volledige beschrijvin: Vacature senior Coördinator Stichting RUW januari 2013